Najnovšie recenzie zo sekcie Kávoviny a alternatívy kávy
- Dobrá rozpustnosť
- výborna chuť
- už ho robí nestlee
skvelý alkalický nápoj
Kvalita vyborna a vyhovuje mi zlozenie , ktore som hladala, pretoze slovensky vyrobca mal topinambur a original cesky vyrobca cukrovu repu, co mi vyhovovalo lepsie a toto zlozenie som pila este v detstve . Boli to kazdodenne ranajky.
Je to zdravy napoj , bol to napoj i mojich rodicov. Skusala som nove produkty, ale najlepsie mi vyhovoval cesky vyrobok. Dakujem.
Kávoviny Melta instantná 230 g
Registrovaný používateľ
Pridané: 8. augusta 2022
(naposledy upravené 3. septembra 2022)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Namiesto čiernej kávy. A s mliekom je to tiež super.
- príjemný osviežujúci nápoj
Poctivá Klasika
Chutí super
Mala som zaujem o instantnu Meltu , vyrobenu v Cechach, s ktorou om mala dobre skusenosti. Dostat ju iba niekedy v Tesku v Bratislave. V case pandemie je to pre nas starsich problem. Po objednani Melty vo vasej lekarni som si vsimla , ze mate aj sypanu, cesky vyrobok , ktory neobsahuje topinanbur. Mala som zaujem o Meltu instatnu z CR namiesto topinaburu, cukrova repa. Jej fo to mate na dotazniku.Zlta s cervenymi okrajmi . O tuto som mala zaujem
jednoduchá príprava
- výborná chuť
Ešte som produkt nedostala.
- Vysoká kvalita
- Dobrá cena
Lepšia je porcovana, toto je skôr ako caro
Dobrá káva s mliekom
- Veľmi milo ma káva prekvapila - skutočne sa dá použiť ako moja doterajšia - pila som Extra Špeciál Popradsku a môžem povedať, že táto je ešte chutnejšia a pritom šetrnejšia k žalúdku
Navrat k produktu po xxrokoch. V horúcich letných dňoch super nápoj
Produkt je k mojej spokojnosti
Skutočne sa podoba chuti klasickej kávy.
- Výborný zdravý produkt
- Chutna spokojnost
Zobrazujem 101 - 120 zo 220 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...11 Ďalšie »